Om oss

Ring oss idag!

(+47) 40 162 162

Hva vi gjør

Flyttevasksentral kan hjelpe deg gjennom hele prosessen ved flytting. Vi har tilknyttet oss seriøse samarbeidspartnere som kan bistå deg med flytteprosessen. Våre samarbeidspartnere kan pakke og flytte for deg. Vi står for flyttevasken. Du velger selv hvor mye arbeid du selv skal gjøre.

Vår overtakelsesgaranti sikrer deg at du blir fornøyd med sluttresultatet og at flytteprosessen tilpasses etter hvor mye du selv kan bidra med. Våre medarbeidere er profesjonelle, jobber svært effektivt og tar godt vare på deres eiendeler.

Vår visjon

Flyttevasksentral spesialiserer seg på flyttevask, men våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med flytting. Slik kan vi være behjelpelig med å bistå hele flytteprosessen.
Nice Moving Experiences

Why Choose Us

Finn pris på nettsiden eller få pris på e-post
Blir det påpekt mangler er vi på plass innen 24 timer og ordner opp.

We have a very flexible totam rem aperiam

Our price rates are labore et doloreUt enim

Få full garanti på arbeidet som blir utført

Dere får full garanti på arbeidet som er utført, blir det påpekt mangler er vi på plass innen 24 timer og ordner opp.
Flyttevasksentral er det eneste selskapet som spesialiserer seg på flyttevask. Vi tilbyr også flyttetjenester og ukentlig renhold gjennom samarbeidspartnere.
Happy Clients
0 +
Miles Traveled
0 +
Boxes Moved
0 +
5/5
"Vårt butikklokale på 120 kvm på østre aker vei ble veldig fint. Veldig fornøyd og vil ringe dere igjen når vi trenger vask i fremtida"
Wadood
Kunde
5/5
“Vil bare gi tilbakemelding på flyttevask dere utførte i Maria Dehlisvei. Kjøper gikk igjennom hele leiligheten og var kjempefornøyd med vask. Gutta dine har gjort en super jobb. Tusen takk! Jeg kommer til å anbefale dere videre til venner og kjente som har behov for flyttevask i fremtiden.”
Alexander
Kunde
5/5
“Hei igjen, mange takk for super vaskejobb! Kjøper har godkjent og var godt fornøyd. Jeg har anbefalt dere videre til min megler.”
Morten
Kunde