Det kan være at du trenger bistand til å vaske hjemmet ditt, men det fins noen tips for å kunne få en rimeligere pris på arbeidet som blir utført. Det er ingen tvil at et profesjonelt firma med overtakelsesgaranti vil utføre den jobben du trenger for at personen som skal overta leiligheten blir fornøyd, men det er også noe du kan gjøre for å få en rimeligere flyttevask ved å utføre noe av arbeidet selv.

En standard flyttevask hos Flyttevask Sentralen innebærer;

Vask av hvitevarer og rengjøring av persienner kommer i tillegg

Et firma tar betalt for antall timer arbeidet blir utført, og er gjerne regnet mot antall kvadratmeter ditt hjem er i størrelse.

Hvis du vasker hvitevarer og persienner selv, blir prisestimatet lavere. Ved å utføre en del av vasken selv, kan du ta direkte kontakt med oss, og forklare oppdraget og hva du selv har utført. Gi beskjed om hva som må vaskes i tillegg til gulv, vegger og tak. Du kan da få et prisestimat som er lavere enn først antatt.

Vi i Flyttevask Sentralen har spesialisert oss innen flyttevask, så ingen oppdrag er hverken for små eller for store. Alt vi ønsker er å gjennomføre en god jobb, slik at vår overtakelsesgaranti blir oppfylt, og du som kunde og ny eier/leier av ditt hjem blir fornøyd. Vår jobb er å gjøre deg som kunde fornøyd.

Ta kontakt med oss på post@flyttevasksentralen.no for å få et tilbud spesialtilpasset ditt behov.

Legg igjen en kommentar